Op zondag 23 september vindt de Klassiekerrally Winterswijk 2018 plaats. Dit jaar voert de route van circa 120 kilometer de deelnemers van ’t Grachthuys in Bredevoort via een prachtige route door de Achterhoek weer terug naar de startlocatie in de middeleeuwse boekenstad. Uiteraard heeft uitzetter Wim te Riet weer zijn best gedaan de mooiste ‘stuurmanswegen’ te vinden, daarbij dit jaar ook zandwegen niet schuwend. Daarover verderop meer…

Gestart wordt bij ’t Grachthuys in Bredevoort, waar de deelnemers na koffie of thee met een lekkernij en een korte briefing op weg kunnen naar de lunchlocatie. De middagroute leidt de equipes weer naar Bredevoort, waar het team van Rini te Kulve een fantastisch warm en koud buffet heeft voorbereid. Uiteraard zorgen enkele tests onderweg voor de nodige extra spanning, maar ook zandwegen kunnen een extra dimensie aan de rit toevoegen. Op veel zandwegen zijn namelijk extra punten te behalen. Kiest u er voor om de zandwegen niet te rijden (wat ook mogelijk is), loopt u dus mogelijk punten mis…

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per equipe van twee personen bedraagt € 180,- (inclusief BTW).
Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:
– Koffie of thee met kleine lekkernijen
– Een uitgebreide lunch op locatie met sandwiches, wraps, gerookte zalm, verse jus d’orange, appelsap, cappuccino en een vers bereid broodje ‘rallykroket’
– Luxe koud en warm buffet
– Twee consumptiemunten voor wijn, bier of frisdrank
– Rallyschild en -stickertje als aandenken
– Routeboek

Start en finish
Start en finishlocatie is ’t Grachthuys in Bredevoort.
Datum: Zondag 23 september 2018.
Tijdstip: Aanmelden vanaf 9:00 uur.
Start vanaf 10:00 uur.
Finish vanaf 15:00 uur.
Buffet voor de deelnemers vanaf 16:00 uur

Deelname
Deelnemen aan de toerrit kan met een klassieker met een bouwjaar van uiterlijk 1976. Daarnaast reserveren we maximaal vijf startplaatsen voor bijzondere auto’s uit de jaren 1977 t/m 1981. In tegenstelling tot voorgaande jaren wijken we hier alleen nog in heel bijzondere gevallen van af, dit ter beoordeling van de organisatie.

Tourklasse en Sport ‘Light’ klasse
Net als vorig jaar bieden we de mogelijkheid om heerlijk ontspannen van de omgeving te genieten zonder te hoeven puzzelen, maar voor degenen die eens aan de kaartleessport willen snuffelen ook een bol-pijl route aangevuld met kaartleestrajecten. In beide gevallen kunnen beginners de route rijden. De routes kunnen onderling licht verschillen, rijd dus niet zomaar achter elkaar aan!

Betalen
Het inschrijfgeld bedraagt € 180,- per equipe van twee personen, vooraf te voldoen.
Nadat het totale inschrijfgeld is voldaan, is uw inschrijving definitief.
Na aanmelding en goedkeuring ontvangt u een bericht met de betaalgegevens.
Het inschrijfgeld dient uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de betaalgegevens op onze rekening te staan, anders vervalt de inschrijving.

Afmelden
Indien u zich afmeldt vóór 26 augustus 2018, krijgt u het volledige inschrijfgeld terug. Wel brengen wij dan € 5,- administratiekosten in mindering.
Bij afmelden na 26 augustus 2018 is helaas geen restitutie mogelijk.

Inschrijven

Rijder Voornaam* tussenvoegsel achternaam*
  Woonplaats*    
  Emailadres* Telefoonnummer*  
  Dieetwensen    
       
Navigator Voornaam* tussenvoegsel achternaam*
  Woonplaats*    
  Emailadres Telefoonnummer  
  Dieetwensen    
       
Auto Merk* Type* Bouwjaar*
       
Klasse    

* Deze gegevens hebben wij minimaal nodig om uw inschrijving te kunnen voltooien.

Deelnemerslijst

Zodra uw betaling verwerkt is, wordt uw equipe toegevoegd aan de deelnemerslijst van de Klassiekerrally Winterswijk 2018.